Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (3.45 secunde)
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Dovada a faptului ca Tariceanu a vorbit cat se poate de serios in privinta ascultarii telefoanelor este cererea oficiala adresata STS-ului de a pune la dispozitia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii inregistrarea convorbirilor telefonice pe care le-a avut cu procurorul general Ilie Botos, dar si cu presedintele Traian Basescu, dupa arestarea omului de afaceri Dinu Patriciu.
Actionar la firma lui Patriciu Noul prefect de Cluj, Alin Paunel Tise, detine, conform declaratiei sale de avere din mai 2005, 300.000 de actiuni la Rompetrol, celebra firma a lui Dinu Patriciu, in valoare de 255,9 milioane lei vechi (aproape 26.000 RON), precum si cinci apartamente, o casa de locuit si doua autoturisme.
Locul sau ar putea fi luat de insusi Dinu Patriciu, proprietarul companiei, care isi anuntase aceasta intentie inca de la finele anului trecut, intr-o emisiune TV.
Popescu a purtat discutii pe aceasta tema cu inca vicepresedintele Dinu Secrieru si primarul Catalin Flutur, care s-au aflat la rindul lor in conflict cu Tabuleac, fiind posibil sa il atraga si pe actualul prim-vicepresedinte Vasile Ivanescu.
Dupa clocotul PSD-ist de ieri, atentia mass-media a fost indreptata catre PNL, partidul din interiorul caruia rasuna, din timp in timp, vocile nemultumitilor care nu mai au loc de insusi liderul liberal Calin Popescu Tariceanu si pe care il acuza ca trage procentele vertiginos in jos din cauza prieteniei cu omul de afaceri Dinu Patriciu.
Cei vizati sunt Marcel Dinu, rechemat din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Araba Egipt, Neagu Udroiu - rechemat din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Finlanda si Republica Estonia, Constantin Garbea - rechemat din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Georgia, si Stelian Oancea - rechemat din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Spaniei.
In alta ordine de idei, primul-ministru a apreciat ca demisia lui Dinu Patriciu din functia de lider al organizatiei Prahova este un gest de responsabilitate politica, pe care il saluta.
Afirmatiile liderului democrat vin pe fondul scandalurilor din ultima vreme in care a fost implicat Tariceanu - telefonul dat procurorului general Ilie Botos referitor la cazul Rompetrol, precum si intalnirile dintre premier, Dinu Patriciu si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Reamintim ca membrii Comisiei de Abuzuri din Camera Deputatilor au solicitat audierea lui Daniel Morar pentru a raspunde intrebarilor legate de acuzatiile aduse de Radu Mazare si Dinu Patriciu cu privire la o serie de abuzuri savarsite de procurori in timpul cercetarii cazurilor in care sunt implicati cei doi.
Radu Mazare a promis ca va reveni zilele acestea cu noi documente, iar daca acestea vor fi acceptate, Comisia va solicita Birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului ca acest caz sa fie anchetat de Comisia parlamentara speciala propusa si in dosarul lui Dinu Patriciu sau macar de o subcomisie a acesteia.
Premiul de excelenta pentru sprijinul adus comunitatii de romani pentru slujbele oferite unui grup extraordinar, eminent de 50 de programatori IT - post mortem Dinu Toiba 20.
"Este o motiune simpla, pe tema Justitiei, pe tema Monica Macovei, si are ca obiect politizarea si folosirea justitiei ca arma politica si de santaj, cazurile Dinu Patriciu, Adrian Nastase, ziaristii (unor cotidiene centrale - n.r.) si derapajele din ultima vreme de la indepenta justitiei", a declarat Ponta.
Tot ca o palma data multor lideri liberali, Valeriu Stoica a vorbit ieri despre faptul ca sustinatorii lui Dinu Patriciu din partid creeaza un curent nefavorabil fuziunii.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
Alexandru Popovici, Stelian Tanase,Ticu Dumitrescu, Calin Anastasiu, Victor Rebengiuc, Radu Filipescu, Stejarel Olaru, Marius Oprea, ßerban Radulescu Zoner, Zoltan Boros, Dinu Zamfirescu.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Referitor la anchetarea de catre DNA a social-democratilor Dan Ioan Popescu si Adrian Nastase si a liberalului Dinu Patriciu, majoritatea romanilor cred ca acestia nu vor fi condamnati la inchisoare.
google-analytics.com